NIEUWS

Dudok Rotterdam 12 mei 's avonds gesloten

Zondag 12 mei is Dudok Rotterdam vanaf 17.00 gesloten i.v.m. een besloten partij. Maandag ochtend staan we vanaf 8.00 uur weer voor u klaar.

Ontdek de smaak en historie van Dudok

In samenwerking met UrbanGuides organiseert de Dudok Groep de excursie In de  Geest van Dudok. Stap op de fiets en ontdek onder begeleiding van een gids  in één dag wat de Rotterdamse binnenstad te bieden heeft op het gebied van  architectuur en combineer dit met goed eten & drinken. Tijdens deze fietstour wordt er stilgestaan bij de historie van de bekende Nederlandse architect en stedenbouwkundige Willem Dudok, waarbij zowel de bestaande als verdwenen iconen worden uitgelicht. Geniet tijdens de stops bij diverse gelijknamige Dudok locaties van een heerlijke kop koffie, onze iconische appeltaart en een feestelijke lunch!


Klik hier voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

Dudok Den Haag Koningsnach gesloten

Vrijdag 26 april is Dudok Den Haag vanaf 18.00 uur gesloten ( keuken vanaf 17.00 uur)
Zaterdag 27 april zijn wij gewoon weer geopend vanaf 9.30 uur.

Pasen vieren bij Dudok

Tijdens de paasdagen zijn wij geopend van 10.00 tot 23.00 uur en serveren wij naast onze normale menukaart ook heerlijke paasspecials zoals een paasontbijt, paashightea en paasbrunch.
Voor deze specials is reserveren gewenst.

Libelle Nieuwscafé in Dudok Den Haag

Dudok Den Haag is dinsdag 9 april overdag gesloten i.v.m. het Libelle Nieuwscafé in Dudok. Vanaf 18.00 uur zij we weer geopend.

Vier Tweede Kerstdag in Dudok

Wij ontvangen u samen met familie en vrienden graag op Tweede Kerstdag voor een uitgebreid ontbijt, een proeverij van lunchgerechten, een kerst High Tea of een smaakvol 3 gangen diner.

Reserveren is gewenst.

Klik hier voor meer informatie


Dudok Rotterdam 4 dagen gesloten vanwege onderhoud

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is Dudok Rotterdam maandag 19 november t/m donderdag 22 november gesloten.

Vrijdag 23 november staan we weer voor u klaar.
Dudok opent op De Markt in Delft

www.dudokdelft.nl

Deze levendige ontmoetingsplek is sinds midden juni geopend voor taart met koffie, lunch en de borrel. De tijdelijke menukaart bestaat uit een combinatie van lunchgerechten, borrelhappen en natuurlijk taart uit de bekende Dudok bakkerij. Na een aantal proefweken zullen wij gedurende de maanden juli en augustus starten met het verruimen van onze openingstijden.

Aangepaste openingstijden Dudok Den Haag

Zondag 1 juli is Dudok Den Haag in de avond gesloten. We sluiten die dag om 17.00 uur i.v.m. een personeelsuitje.

Maandag 2 juli staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Dudok opent in Het Park in Rotterdam

www.dudokinhetpark.nl
Vanaf heden is Dudok In Het Park in Rotterdam geopend. Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, in Het Park aan de voet van de Euromast.
De brasserie volgt het ritme van Het Park en is dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie met taart, high tea, lunch en borrel.