NIEUWS

Pasen vieren bij Dudok

Tijdens de paasdagen zijn wij geopend van 10.00 tot 23.00 uur en serveren wij naast onze normale menukaart ook heerlijke paasspecials zoals een paasontbijt, paashightea en paasbrunch.
Voor deze specials is reserveren gewenst.

Libelle Nieuwscafé in Dudok Den Haag

Dudok Den Haag is dinsdag 9 april overdag gesloten i.v.m. het Libelle Nieuwscafé in Dudok. Vanaf 18.00 uur zij we weer geopend.

Vier Tweede Kerstdag in Dudok

Wij ontvangen u samen met familie en vrienden graag op Tweede Kerstdag voor een uitgebreid ontbijt, een proeverij van lunchgerechten, een kerst High Tea of een smaakvol 3 gangen diner.

Reserveren is gewenst.

Klik hier voor meer informatie


Dudok Rotterdam 4 dagen gesloten vanwege onderhoud

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is Dudok Rotterdam maandag 19 november t/m donderdag 22 november gesloten.

Vrijdag 23 november staan we weer voor u klaar.
Dudok opent op De Markt in Delft

www.dudokdelft.nl

Deze levendige ontmoetingsplek is sinds midden juni geopend voor taart met koffie, lunch en de borrel. De tijdelijke menukaart bestaat uit een combinatie van lunchgerechten, borrelhappen en natuurlijk taart uit de bekende Dudok bakkerij. Na een aantal proefweken zullen wij gedurende de maanden juli en augustus starten met het verruimen van onze openingstijden.

Aangepaste openingstijden Dudok Den Haag

Zondag 1 juli is Dudok Den Haag in de avond gesloten. We sluiten die dag om 17.00 uur i.v.m. een personeelsuitje.

Maandag 2 juli staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Dudok opent in Het Park in Rotterdam

www.dudokinhetpark.nl
Vanaf heden is Dudok In Het Park in Rotterdam geopend. Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, in Het Park aan de voet van de Euromast.
De brasserie volgt het ritme van Het Park en is dinsdag t/m zondag geopend voor ontbijt, koffie met taart, high tea, lunch en borrel.

Aangepaste openingstijden Dudok Den Haag


Donderdag 26 april is Dudok Den Haag in de avond gesloten. We sluiten die dag om 18.00 uur, de keuken is geopend tot 17.00.

Dudok Breidt uit met Dudok In Het Park


Met uitzicht op de majestueuze Euromast is, in het mooiste park van Rotterdam, Het Heerenhuys gelegen.
Het rijksmonument is al een kwart eeuw in het bezit van de Dudok Groep en vormt de thuisbasis van de holding. Al eerder exploiteerde de Dudok Groep er twee restaurants: Zochers en Heerenhuis de Heuvel. Afgelopen jaren groeide het Heerenhuys uit tot toptrouwlocatie van Nederland, erkent met het officiële "keurmerk trouwen". De wens om zo'n bijzondere plek weer voor iedereen toegankelijk te maken groeide bij de directie naarmate het park ging opleven. Begin mei is het eindelijk zover en opent Dudok in het Park haar deuren. Momenteel wordt er hard gewerkt om het oude gebouw naar zijn originele staat terug te brengen. De dagzaak zal klassieker zijn dan Dudok aan de Meent, maar de sfeer, de setting en de menukaart blijven behouden. Voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten blijft overigens plek, evenals voor kleinere (particuliere) partijen. Zomers is Dudok in het Park langer open en kunnen bezoekers er iets kleins eten. Benieuwd naar de ontwikkelingen rond Dudok in het Park? Blijf op de hoogte en volg Dudok in het Park via facebook en Instagram

12 maart Libelle nieuwscafé in Dudok Den Haag

Dudok Den Haag is op maandag 12 maart gesloten i.v.m. het Libelle nieuwscafé in Dudok. Het is tot 13.00 uur mogelijk om taarten op te halen bij Dudok Den Haag