Welkom

Dudok is een echte stadsbrasserie en omarmt de kunst, cultuur en bewoners van de stad waar zij gevestigd is. Dudok volgt het ritme van de dag en is dan ook een levendige ontmoetingsplek, de hele dag door. De gevarieerde menukaart past hier uitstekend bij en maakt Dudok tot een fijne plek voor een kop koffie, ontbijt, lunch, afternoon tea, borrel of diner. Probeer vooral onze beroemde Dudok appeltaart uit onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie

Nieuws

Dudok Arnhem verkoopt "kop en Schotel"van Gubbels
Samen met de Arnhemse kunstenaar Klaas Gubbels beschilderden de leerlingen in totaal 500 artistieke koppen en schotels van keramiek met glazuur. De kunstwerken zijn nu - ter gelegenheid van de dubbelexpositie KG80 - in de verkoop. De opbrengst gaat volledig naar het Jeugdcultuurfonds Arnhem.
Kaarten voor de Manage 9 vanaf heden te koop!
Kaarten voor de Manage 9 vanaf heden te koop! Het feest voor Gay en Open minded people op zaterdag 28 juni 2014, 23.00-05.00 uur, Café Brasserie Dudok, Arnhem ...
Nieuwe menukaart voor Dudok Den Haag en Dudok Arnhem
Nieuwe menukaart voor Dudok Den Haag en Dudok Arnhem!
Dudok Tilburg > Specials!
Vanaf dinsdag 22 oktober serveren we weer een aantal heerlijke specials in Dudok Tilburg! Bekijk alle specials onder menukaarten!
Dudok Den Haag > Op Prinsjesdag live uitzending Nieuwsuur
Live vanuit Dudok Den Haag, op een steenworp afstand van het Binnenhof, praat Mariëlle Tweebeeke 17 september met Dijsselbloem over het op orde brengen van het Nederlandse huishoudboekje, de miljardenbezuinigingen die het kabinet wil realiseren.
Dudok Den Haag > Nieuwe menukaart en gewijzigde openingstijden
De zomer is bijna voorbij en daarom hebben we een nieuwe menukaart samengesteld!Op onze nieuwe kaart vindt u vertrouwde gerechten, maar ook heleboel nieuwe gerechten, zoals bijvoorbeeld een broodje'hamburger' van de Vegetarische slager, een Provençaals groentenstoofpotje en Dudok meatloaf.
Dudok Tilburg > Geniet van onze daghap en dagsoep
Dudok Tilburg heeft deze week weer een lekkere dagsoep en daghap: *Lichtgebonden vissoep met bieslook & *Kipfilet gevuld met brie, daarbij krieltjes en haricots verts.
Dudok Tilburg > Bekijk ons Restaurant week Menu
Dudok Tilburg doet mee aan de Nationale Restaurant week! Voor €27,50 kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen menu.
Dudok Tilburg > Geniet van onze specials en daghap!
Onze specials vanaf dinsdag 13 augustus: *Gegrilde coquilles met gesmoorde prei en serranoham *Salade Caprese *Geroosterd piepkuiken met bonne femme *Forel en papilotte *Scroppino met verse frambozen
Dudok > Nu in alle vestigingen Dudok Appeltaart IJs!
Nu ook in alle Dudok vestigingen! Dudok Appeltaart IJs. Lekker verkoelend met deze zomerse temperaturen! Wist je dat ons Dudok Appeltaart IJs handgemaakt wordt van 100 biologische melk door BG Foodfactory uit Friesland?