Welkom

Dudok is een echte stadsbrasserie en omarmt de kunst, cultuur en bewoners van de stad waar zij gevestigd is. Dudok volgt het ritme van de dag en is dan ook een levendige ontmoetingsplek, de hele dag door. De gevarieerde menukaart past hier uitstekend bij en maakt Dudok tot een fijne plek voor een kop koffie, ontbijt, lunch, afternoon tea, borrel of diner. Probeer vooral onze beroemde Dudok appeltaart uit onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie

Nieuws

Dudok’s Dweilfestijn
Kom ook op Dudok’s Dweilfestijn op vrijdag 28 februari!
Dudok Arnhem verkoopt "kop en Schotel"van Gubbels
Samen met de Arnhemse kunstenaar Klaas Gubbels beschilderden de leerlingen in totaal 500 artistieke koppen en schotels van keramiek met glazuur. De kunstwerken zijn nu - ter gelegenheid van de dubbelexpositie KG80 - in de verkoop. De opbrengst gaat volledig naar het Jeugdcultuurfonds Arnhem.
Dudok Arnhem
In verband met een besloten feest is Dudok Arnhem zondag 19 januari vanaf 17.00 uur gesloten.
Download nu de poster voor Help Arnhem vooruit!
Download hier uw poster voor Help Arnhem vooruit!
Early Birds voor de Manage 8 vanaf heden te koop!
Early Birds voor de Manage 8 vanaf heden te koop! Het feest voor Gay en Open minded people op zaterdag 15 februari, 23.00-05.00 uur, Café Brasserie Dudok, Arnhem ...
Top2000 menu voor maar 2000 cent
Diner met de TOP2000 minnen die tijdens het 3 gangendiner een aubade aan tafel brengen. Test tussen de gerechten door de kennis van je tafelgenoten met quizvragen.
Kerst in Dudok 2013
Vier uw kerst in Dudok Rotterdam, Arnhem, Tilburg of Den Haag. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk kerstontbijt of brunch. Een feestelijke High Tea of kiezen voor een uitgebreid diner.
Nieuwe menukaart voor Dudok Den Haag en Dudok Arnhem
Nieuwe menukaart voor Dudok Den Haag en Dudok Arnhem!
Dudok Tilburg een jaar geopend!
Hoera! Aanstaande vrijdag is Dudok Tilburg alweer een jaar geopend!
Dudok Tilburg > Specials!
Vanaf dinsdag 22 oktober serveren we weer een aantal heerlijke specials in Dudok Tilburg! Bekijk alle specials onder menukaarten!