Welkom

Dudok is een echte stadsbrasserie en omarmt de kunst, cultuur en bewoners van de stad waar zij gevestigd is. Dudok volgt het ritme van de dag en is dan ook een levendige ontmoetingsplek, de hele dag door. De gevarieerde menukaart past hier uitstekend bij en maakt Dudok tot een fijne plek voor een kop koffie, ontbijt, lunch, afternoon tea, borrel of diner. Probeer vooral onze beroemde Dudok appeltaart uit onze eigen bakkerij, Dudok Patisserie.

Nieuws

Thirty Dancing Tilburg op zaterdag 15 november
Hallo Thirty Dancers, Op zaterdag 15 november 2014 in Dudok Tilburg de tweede editie van Thirty Dancing Tilburg en vanaf vandaag kan je de tickets bestellen in onze webshop. Met generatiegenoten, lichtshow, muziek van toen en nu en feestelijke extra's gaan we er weer een mooie avond van maken.
Spinoz@Night in Dudok Den Haag
Op vrijdagavond 3 oktober van 20u30 tot 23u Spinoz@Night.Een avond vol wetenschap in het teken van de NWO-Spinozapremie. De NWO-Spinozapremie is de hoogste onderscheiding in de Nederlandse wetenschap. NWO reikt de premie dit jaar voor de 20ste keer uit.Spinoz@Night wordt gepresenteerd door ...
Dudok Rotterdam zoekt medewerkers bediening
Dudok Rotterdam is op zoek naar medewerkers om onze bedieningsbrigade te versterken. Het betreft zowel fulltime als parttime functies.
Dudokgroep zoekt zelfstandig werkend kok
Voor verschillende bedrijven in onze groep zoeken we vakbekwame, enthousiaste zelfstandig werkende koks ..
Quartier du Port zoekt werkstudenten
"Het gaat om het gevoel, het welkom en het idee van thuiskomen.Vanaf het begin moet het duidelijk zijn: de sfeer hetzelfde als het diner thuis met gulheid en aandacht voor details.Als het gaat om de menukaart laten we ons leiden door het seizoen, de toevoer van d ...
Dudok Patisserie > Nieuwe koffiecorner geopend op Rotterdam Centraal Station
Vanaf heden heeft Dudok Patisserie er een vestiging bij op het Centraal Station van Rotterdam. De nieuwe koffiecorner is gevestigd naast de Train & Tourist Information, in het paviljoen op het binnenplein. Kom langs voor een lekker espresso of cappuccino met een muffin, cookie of zo’n heerlijk.
Dudok zoekt medewerkers voor Mart Café
Dudok zoekt nieuwe medewerkers voor Mart Café in Markthal Rotterdam.
Dudok breidt uit in Kralingen
Kantine en Biertuin Kralingen de plek voor koud bier en heerlijke huisgegrilde kip.
Kaartverkoop de Manege Liberty gestart
De Manege is een dansfeest dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’ en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens De Manege heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen.
Dudok Arnhem verkoopt "kop en Schotel" van Gubbels
Samen met de Arnhemse kunstenaar Klaas Gubbels beschilderden de leerlingen in totaal 500 artistieke koppen en schotels van keramiek met glazuur. De kunstwerken zijn nu - ter gelegenheid van de dubbelexpositie KG80 - in de verkoop. De opbrengst gaat volledig naar het Jeugdcultuurfonds Arnhem.